CEK Studio for Architecture and Design  er et arkitektkontor etablert av Melisa Callau Escuer og Thomas Knigge i 2019. 

Melisa Callau Escuer har jobbet de siste 11 år i Ratio Arkitekter AS, Oslo. Hun har 18 år erfaring som arkitekt  i Norge, Spania og Hellas.

Thomas Knigge jobber i Jensen&Skodvin Arkitekter AS.

Vi arbeider med arkitektur, interiør, design og urbane prosjekter som involverer kundene i en dialektisk prosess gjennom hele prosjektet.Hvordan vi jobber

Co-Design

Vi tror på co-design med en kontinuerlig dialog med kunder, håndverker og byggebedrifter i hvert trinn i byggeprosessen. Gitt dette nivået av samarbeid, er sluttproduktet en langt mer sammensatt versjon enn noen gang kunne vært oppnådd uten at de forskjellige partnerne samarbeidet.

Tid

Arkitektur er i konstant evolusjon. Fra det naturlige landskapet, til en bygning, full av liv, deretter tom og ødelagt, og returnerer til det naturlige landskapet igjen. Vårt inngrep er enda et lag i historien til et sted. Vi tar hensikt til å bevare dens eksisterende egenskaper og introdusere ekstra verdier med ethvert nytt forslag.

I samsvar med disse prinsippene jobber vi med nye måter å bevege seg, kommunisere og bo i byen og hjemme

Miljøaktiv

Vi bruker nyskapende teknikker og nye materialer, og tar de siste studiene av miljøvennlige tilnærminger som et sentralt fokus for å oppnå resultater av høy kvalitet innen design, materialer og estetikk.

Vi er engasjert i å ta arkitektur inn i den sirkulære økonomien der totalt avfall skal være null etter gjenbruk og gjenvinning.Samarbeide 

MT Byggverk AS.


Plus39 Arkitekter